Uncategorized

PRESENTACIÓ.

GRUP DE TEATRE PHOENIX.

El Grup de teatre Phoenix vam nàixer una nit d’abril de 2010 en Almassora quan un grup d’aficionats al teatre ens va reunir per parlar de la possibilitat de ser lo que som ara: un grup de teatre. La nostra il.lusió per representar obres de teatre la vam fer realitar amb molts esforços.

Des d’aleshores, la companyía no ha cessat la seua activitat. Durant tots aquests anys el grup ha estat fent diverses actuacions amb l’objectiu d’entretenir e il.lusionar la gente del poble i de la provincia.

¿QUÉ FEM?

Hem representat obres de la literatura espanyola, obres modernes i actuals i sobretot sainets valencians, els que més agraden al públic de Almassora pero també de tota la provincia de Castellò.

Per exemple hem representat De Rebot, Confusió en la clínica dental, El meu home es un dimoni o Spot en teatres com el Raval o el Teatre Principal de Castelló, pero també en les festes de Araia, Morella o Almassora.

Cal destacar també que en la actualitat la major part de les obres que representem están escrites per un dels membres de la companyía: Ivan Ortiz.

I ahí no acaba tot, per que en Phoenix també organitzem tallers per als mes xicotets i adolescents d’Almassora en col.laboració en l’Ajuntament. Fem tallers de flors, de expressió corporal, etc.

El projecte del grup ha anat creixent en quant a infraestructures i atrezzo de material de so, il.luminació, vestuari i decorats. Tot açò no haguera sigut possible sense l’ajuda de l’Ajuntament d’Almassora, la Diputació de Castelló, la Caixa Rural Almassora o l’Ateneu Jove. Però sense cap dubte, la millor ajuda ens la fa el públic que va a cada actuació i taller donant-nos suport i ganes de continuar endavant.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *