MEMBRES DE LA COMPANYIA

Te presentem a tots els membres fixes de la companyia. 

BEA

Beatriz Arquimbau

Bea, a més d’actriu, és un dels pilars fonamentals de la companyia a l’hora de gestionar un taller: És la millor ideant totes les manualitats per dur a terme! Si és que ser professora d’institut li dona un petit avantatge. Té cura i mima la resta de la companyia amb els berenars que porta als assajos. A més, és perfecta per recordar les dates de les actuacions i tallers.

IVÁN

Iván no solament és membre de la companyia des que es va fundar sinó que també és el cap pensant de la major part de les obres que el grup representa. La companyia no seria el mateix sense ell! A més, és força conegut i estimat a Almassora per formar part de la tuna o per tenir una secció fixa a la televisió d’Almassora.

ivan ortiz

JAVI

Què seria de la companyia sense Javi? Sempre anima a la resta del grup a seguir assajant quan no surten les escenes. A la fi acaben sortint de categoria internacional! A més d’actor, és membre de l’departament de qualitat de la companyia. I expert en totes les gestions que ha de fer el grup!

MARTA

Marta ha promès que quan g la primitiva pagarà perquè els professionals muntin i desmuntin tots els elements de l’escenari. És molt més divertit actuar de muntar! A més d’interpretar, s’encarrega juntament amb Javi, d’adquirir tot el merchandising. I ara també de la pàgina web!